2015-16 SONBAHAR/KIŞ SEZONUN EN MODA RENKLERİ

By  |  0 Comments

Yazı: Alexander Koko

Her yeni koleksiyon yepyeni bir heyecan moda severler için. Bu heyecanı dorukta tutan en önemli etgen şüphesiz renkler ve tonlar. Renkler, bütün koleksiyon temaların temel inşaatı. 2015-16 Sonbahar-Kış sezonunda en öne çıkan renkleri aşağıda görebilirsiniz.

HARDAL SARISI

Hemen hemen her sene kullanılan bu renk bu kış sokaklarında da epey görülecek. Kış aylarında erken batan güneşin kurumuş dallardaki sarı-kahveli gölgenin rengi o. Renk paletinde en sıcak tonlardan biri olduğu için kış boyunca mutlaka hardal sarısı bir parça ediniz. Zeytin yeşili, bej ve kahve tonlarıyla kombinleniyor.

hardal sarısı

DUMAN YEŞİLİ

Sezonun en çok kullanılan ve en göze çarpan rengi. Yeşil tonların en koyu ve en canlısı kendisi. Metalik bir ışıltısı olan bu renk yeşil şişe camların parlaklığı ve zümrütün zenginliği içeriyor. Kış aylarında dağ evlerin etrafındaki mis gibi kokan çamların rengi o. En çok laciver ve mavi tonlarla kombinleniyor.

duman yeşili

ASİL BORDO

Bordo rengin daha koyu pastel ve soft olan bu tonu sofistike sembölü haline geliyor. Kış aylarında dostlarla beraber şömine başında sıcak kırmızı şarap eşliğinde geçirilen samimi sohbetlerin rengi o. Vintage ve grunge sokak stillerinin altını çizen bu renk kahverengi, gri ve siyah tonlarla kombinleniyor.

asil bordo

AĞAÇ KABUĞU KAHVESİ

Toprak grubunda özelikle sonbahar mevsimin lokomotifi kahverengi yer alıyor. Özelikle ağaç kabuğu tonu bu sezon kaban, pantolon, ceket, çanta ve ayakkabı gibi stil parçalarda görmek pek mümkün. Kombin yaparken beyaz, bej, kamel ve yeşil tonlarıyla ilerleyebilirsiniz.

ağaç kabuğu kahvesi

ÇİVİT MAVİSİ

Mavi tonlar doğal ton grubuna ait olan en önemli renkler. Bu kış bolca çivit mavisini görmek pek mümkün olacak. Sofistike, maskülen ve asil tonu özelikle palto, trençkot, ceket, gömlek ve tulum gibi stil parçalarla tamamlayabilirsiniz. Kombin yaparken gri, beyaz, lacivert, bej ve gül kurusu tonlarıyla ilerleyebilirsiniz.

kadet mavisi

 

 

Related Images:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *