2015 YAZININ EN COOL SAÇ STİLLERİ

By  |  0 Comments

Gardrobunuzun değişikliğe ihtiyaç duyduğu güneşli günler geldi. Peki sadece gardrobunuz mu? Şimdi saç stilinizi değiştirmek ve yenilenmek için de uygun bir zaman!

Sıfıra yakın (3 numara) saç kesimi

buzzcut

Klasik ve sorgulanamaz bir şekilde erkeksi. Sıfıra yakın – halk arasında 3 numara olarak da adlandırılan- saç kesimi, bir süredir oldukça popüler. Kolayca uygulanan, hemen hemen her görünümle uyumlu bu saç stili, kolay yoldan şıklığı ayaklarınıza seriyor.

Perçem

fringe

Eğer bir tutam fazladan saçınız varsa, neden onunla oynamayasınız? Perçem mesela, ne dersiniz?

Çoğu erkek,  bu saç stiline biraz çekinerek yaklaşsa da 2015 Sonbahar/Kış podyumları, bu kesimin Ekim ayında oldukça popüler olacağını kanıtladı. Peki siz neden bu küçük oyuna şimdi dahil olmuyorsunuz?

Geriye doğru yatırılan saçlar

slickback

Bu yüksek parlaklıktaki görünümün, sizi aldatmasına izin vermeyin. Geriye doğru serum gibi materyaller yardımıyla yatırılan bu saç stili, hem saçınızı bir arada tutuyor, yüz hatlarınızı ortaya çıkarıyor hem de gün boyu dağılma ve bozulmayı en aza indirgiyor. Ve açıkçası yaz için de oldukça kullanışlı. Parlaklık ve geriye doğru yatkınlık kısmı da size kalmış.

Dalgalı, kıvrımlı saçlar

wavy

Buradaki püf nokta, alnınızın üstünde yer alan bir tutam saçınızın diğerlerine göre daha hareketli ve kıvrımlı olması. Doğal bir görünümün yanı sıra yaz içinde oldukça taze ve kullanışlı bir stil. Dikkat etmeniz gereken tek nokta; doğal dalgalı ve kıvırcık saçlar, sıcak ve nemden dolayı  – eğer ekstra bir ürün yardımı alınmazsa- kabarabilir ya da yağlı bir görünüm kazanabilir.

Afro saç kesimi – yan kısımlar bağımsız

afrohair

Yan kısımları, orta kısımlarından bağımsız, genellikle daha kısa olan bu saç kesimi, yaz ayları için ideal. Hem şekle sokması ve görünümünüzle uydurmanız kolay hem de itiraf edelim oldukça cool.

Related Images:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *