2016-17 KIŞ SEZONUN EN MODA RENKLERİ NE?

By  |  0 Comments

Yazı Alexander Kokoskeriya

Her yeni koleksiyon yepyeni bir heyecan moda severler için. Bu heyecanı dorukta tutan en önemli etgen şüphesiz renkler ve tonlar. Renkler, bütün koleksiyon temaların temel inşaatı. 2016-17 sonbahar-kış sezonunda en öne çıkan renkleri aşağıda görebilirsiniz.

AĞAÇ KABUĞU KAHVESİ

kizil-sonbahar

Toprak grubunda özelikle sonbahar mevsimin lokomotifi olarak kahveler her zaman en önde yer alır. Özelikle ağaç kabuğu tonu bu sezon kaban, pantolon, ceket, çanta ve ayakkabı gibi stil parçalarda görmek pek mümkün. Kombin yaparken beyaz, bej, kamel ve yeşil tonlarıyla ilerleyebilirsiniz.

DUMAN GRİSİ

duman-grisi

Kış sezonun en uyumlu ve aynı zamanda en hafif rengi. Son derece soluk yeşil tonlardan gri tonlara kadar uzanan bir kış yolcuğu gibi hem sert hem koyu ve son derece hafif. Dipte gümüş ışıltısı olan bu renk gri dumanın sakinliği ile birleşiyor. En çok antrasit, gri, bej, yeşil ve mavi tonlarla rahatça kombinleniyor.

TOPRAK SARISI

sari

Hemen hemen her sene kullanılan sarı renk bu kış daha soluk bir tonda karşımıza çıkıyor. Kış aylarında erken batan güneşin kurumuş dallardaki sarı gölgenin rengi o. Hazır sezon başlarken mutlaka muhabbet kuşu sarısından kalın bir kazak, yünlü bir pantolon ve klasik bir gömlek ediniz. Zeytin yeşili, bej ve kahve tonlarıyla rahatça kombinleniyor.

SERAMİK MAVİSİ

seramik-mavisi

Mavi tonlar doğal ton grubuna ait olan en önemli renkler. Bu kış bolca seramik mavisini görmek pek mümkün olacak. Sofistike, maskülen ve asil tonu özelikle palto, trençkot, ceket, gömlek ve tulum gibi stil parçalarla tamamlayabilirsiniz. Kombin yaparken gri, beyaz, lacivert, bej ve gül kurusu tonlarıyla ilerleyebilirsiniz.

ZÜMRÜT YEŞİLİ

zumrut-yesili

Sezonun en çok kullanılan ve en göze çarpan rengi. Yeşil tonların en koyu ve en canlısı kendisi. Metalik bir ışıltısı olan bu renk yeşil şişe camların parlaklığı ve zümrütün zenginliği içeriyor. Kış aylarında dağ evlerin etrafındaki mis gibi kokan çamların rengi o. En çok lacivert, gri ve mavi tonlarla kombinleniyor.

 

 

Related Images:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *