2013-14 SONBAHAR/KIŞ SEZONUN 5 STİL DETAYI

By  |  0 Comments

trends1

Yaz mevsimi bitti ve kapıda yine uzun ve soğuk bir kış mevsimi hepimizi bekliyor. 2013-14 sonbahar/kış sezonu yine çok iddalı ve yine çok farklı. Bir çok moda ve stil severi aşağıdaki en ön plana çıkan ve en önemli 5 stil detayına göz atıp, yeni sezona hazırlanmaya başlayabilir. Bu sene kumaş olarak en çok tercih edilen kalın ve ince yün, yıkanmış ve yüksek teknoloji sayesinde üretilmiş gabardin, süet deri ve baskılı deri ve tabiki her kış mevsiminde olmazlarından kaşmir. Renk bazında en çok ön plana hardal sarısı, parlament mavisi, gri, bordo ve siyah tonlar karşımıza çıkıyor.

Editör: Alexander Kokoskeriya

Tone-in-tone gri renk

GREY

Her sene olduğu gibi bazı renkler hemen hemen tüm koleksiyonlarda öne çıkıp içinde doğal ve stil bir uyum yakalıyor. Bu kış özelikle gri renk ve bu rengin tüm tonları şehrin beton dokusu ile uyum içinde! Baştan aşağıya griler içine bürünmek hem çok stil hem de çok modern. Gri hiç de sıkıcı bir renk değilmiş!

Boğazlı kazaklar

ROUND NECK

Kış ayı denince kuçüklüğümden beri ilk aklıma gelen hep boğazlı kazak olmuştur. Kullanım açısından günlük hayatta hem pratik hem de soğuk havaya karşı çok koruyucu, ayrıca dar kesimli kaşmir bir palto veya klasik trenç kot ile çok stil duruyor. Bu sene özelikle ince yünlü  boğazlı ve desenli olan modeler pek revaçta.

Bereler yine çok moda

berets_2447386a

Bir çok kombini en başarılı bir şekilde şapkalar hep tamamlanır. Bu kış aylarında özelikle ressam ve postacı stilinde bereler çok revaçta. Kumaş olarak kaşmir, ince ve kalın yün ve süet deri çok kullanılacak. Kış ayında baştan tırnağa kadar sıcak ve stil bir ortam yaratmak pek mümkün!

Baseball stili

BASEBALL stili

Her sene spor dalları mutlaka moda dünyasının vazgeçilmez stil kanağı oluyor. Bu sene tüm gözler baseball stiline çevirildi. Amerikan spor kültürün babası olan bu stil özelikle kısa montlarla pek ünlü. Farklı moda markaları aynı stili koruyup; deri, yün, kaşmir, naylon ve bir çok farklı kumaşlardan baseball montları tüketiciye sunmaya hazır.

Kare desenler

 KARE DESENLER

Klasikleşmiş İngiliz ve İskoçya kare kumaşları modern kesimlerinde yeni hayat buluyor. Takımlar, paltolar, pantolonlar, kısa montlar ve ceketler, hepsi farklı boyutlardaki karelerden oluşuyor. Sezonun en stil deseni yakalamyı ihmal etmeyın.

 

 

 

Related Images:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *