2013 YAZININ RENKLERİ

By  |  0 Comments

2013-yaz-renkleri-header

BEN bu satırları yazarken havalar hala bi’ öyle bi’ böyle…

Tam artık “oooh havalar ısındı, bundan sonra böyle gider” dediğim noktada kendimi donarak ölecek gibi bir soğuğun içinde buluyorum.

Buna inat elimde içimi -dolayısıyla senin de içini- ısıtacak bazı şeyler var. Seni yazın en hip renkleri ile sıcacık birkaç dakikaya davet ediyorum!

Editör : Can Direkli 

Mavi

trend2
Önceki yazılarımı biliyorsan eğer podyumdaki renklere gözün aşinadır. Burberry Prorsum, Salvatore Ferragamo ve Hermés en sevdiğim mavi rengi hakkıyla kullanan ve hepimizin ağzının sularını akıtan modelleriyle başımızı döndürdü. Bana göre zamansızlığının yanında yaz aylarına en çok yakışan mavi, her erkeğin dolabında birkaç farklı parçaya hakim olmalı.. Sadece t-shirtler, jeanler ve ceketler değil; çantalar, ayakkabılar, kemerler, saatler mavi renk konusunda kendini asla sınırlamaman gereken parçalardan…

Turuncu

trend3

Yine Salvatore Ferragamo önderliğinde yazın sembollerini veren turuncu, Gucci ve Dries Van Noten ile yerini kesinlikle garantiledi. Aklına gelebilecek her tonda turuncuya kucak aç; bu yaz onlar olmadan olmayacak ve inan bana lacivert ve kum tonlarıyla kombinlediğinde şahane duracak!

Pembe

trend1
Şimdi 7 yıl öncesine geri dönüyoruz. Ben lise 2’de okurken çılgınlar gibi popüler olan çiğ pembe renkli t-shirtlerden nasıl baygınlık gelmişti, hatırlıyorum. Yavaş yavaş yayılam pembe t-shirt trendi her yaştan/kesimden/sosyal statüden kişinin dolabına girmesi ile çığ gibi büyümüş ve bi anda tükenmişti. Bu yaz ise durum farklı, gül kurusundan fuşyaya kadar pembenin her tonu şahane parçalar eşliğinde raflardaki yerini alacak. Pembe artık kadın rengi olmaktan tamamen çıkıp stiline düşkün ve gerçek erkeklerin dolabının vazgeçilmezi olacak.

Benim şimdiden içim ısındı, kızgın kumlardan serin sulara atlama fikrine daha da yaklaşıyor ve dolabımdaki renkleri kurcalamaya dönüyorum.

Yeni sezon alışverişinde bol şans!

 

Related Images:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *